OSUMIA.FI PALVELU SULKEUTUU VUODEN 2017 LOPUSSA

JAMKin, Jyväskylän yliopiston ja HUMAKin opiskelijoille suunnattu Osumia.fi -rekrytointipalvelu ja sen englanninkielinen vastine PointPotential.fi suljetaan vuoden 2017 lopussa (15.12.) Kuusi vuotta ansiokkaasti toimineeseen rekrytointipalveluun on pääasiassa ilmoitettu Keski-Suomen korkeakoulujen opiskelijoille soveltuvia työ- ja harjoittelupaikkoja. Opiskelijoiden rekrytointi on nyttemmin muuttanut muotoaan ja hajautunut mm. some-kanaviin. Sulkemispäätöksen taustalla ovat myös tekniset, ylläpidolliset, toiminnalliset ja taloudelliset seikat. Työ- ja harjoittelupaikkoja tarjoaville yrityksille oppilaitosten sivuilta löytyvät online lomakkeet ilmoitusten jättämistä varten.

Sulje
Kieli / Language: FI | EN Tekstin koko: A A A sivukartta Tilaa uutiskirje
Osumia.fi

 

Etene!

Kuinka saada keskisuomalaiset yritykset ja kansainväliset korkeakouluopiskelijat kohtaamaan ja vastaamaan yritysten kansainvälistymisen ja muun toiminnan kehittämiseen liittyviin haasteisiin yhdessä?

ETENE!  –hankkeessa (1.1.2015-31.12.2016)  tuomme eri alojen ja eri kulttuurista tulevien korkeakouluopiskelijoiden osaamisen alueen yritysten käyttöön. Samalla kansainvälisten opiskelijoiden työelämävalmiudet kehittyvät ja he työllistyvät Keski-Suomeen

Hankkeen aikana toteutetaan kehittämisprojekteja, joissa monikulttuuriset opiskelijatiimit tarttuvat yhdessä korkeakoulujen asiantuntijoiden kanssa pilottiyritysten haasteisiin.  Piloteissa on mukana yli 10 yritystä.

Tapahtumat

Hankkeen verkostoitumistapahtumissa alueen yritykset ja kansainväliset korkeakouluopiskelijat saavat mahdollisuuden esitellä osaamistaan ja luoda uusia kontakteja. Tapahtumat ovat avoimia kaikille yrityksille.

Hankkeen tapahtumista lisätietoja myöhemmin. 

 

Yhteystiedot

Mari Holopainen

Projektipäällikkö
Liiketoiminta ja yrittäjyys
Liiketoiminta, School of Business
Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK)
+358 50 431 7574

 

 

  

Jyväskylän yliopisto