OSUMIA.FI PALVELU SULKEUTUU VUODEN 2017 LOPUSSA

JAMKin, Jyväskylän yliopiston ja HUMAKin opiskelijoille suunnattu Osumia.fi -rekrytointipalvelu ja sen englanninkielinen vastine PointPotential.fi suljetaan vuoden 2017 lopussa (15.12.) Kuusi vuotta ansiokkaasti toimineeseen rekrytointipalveluun on pääasiassa ilmoitettu Keski-Suomen korkeakoulujen opiskelijoille soveltuvia työ- ja harjoittelupaikkoja. Opiskelijoiden rekrytointi on nyttemmin muuttanut muotoaan ja hajautunut mm. some-kanaviin. Sulkemispäätöksen taustalla ovat myös tekniset, ylläpidolliset, toiminnalliset ja taloudelliset seikat. Työ- ja harjoittelupaikkoja tarjoaville yrityksille oppilaitosten sivuilta löytyvät online lomakkeet ilmoitusten jättämistä varten.

Sulje
Kieli / Language: FI | EN Tekstin koko: A A A sivukartta Tilaa uutiskirje
Osumia.fi
Hae hakusanalla
Hae työpaikkoja
Työn luonne
Työharjoittelu/opetusharjoittelu
Kesätyö/sijaisuus/keikkatyö
Muu lyhytaikainen työsuhde (alle 12 kk)
Muu työsuhde (yli 12kk)
Opinnäytetyö
Projektityö/tilaustutkimus
Yrittäjyys
Koulutusala
Humanistinen ja viestintäala
Kasvatusala
Taide- ja kulttuuriala
Taloustieteet/liiketalous
Yhteiskuntatieteet
Luonnontieteet
Informaatioteknologia
Tekniikka, liikenne ja logistiikka
Rakennustekniikka
Luonnonvara- ja ympäristöala
Sosiaali- ja terveysala
Liikunta-ala
Matkailu-, ravitsemis- ja talousala
Vaatetusala
Työtehtävä
Asennus, korjaus ja teollisuuden kunnossapito
Asiakaspalvelu
Hallinto- ja toimistotehtävät
ICT/tietoliikenne
Kirjasto- ja informaatiotyö
Opetus, koulutus ja ohjaus
Kuljetus ja logistiikka
Kulttuuri ja taiteellinen työ + esittävä taide
Muotoilu ja käsityö
Liikunta- ja nuorisotyö
Maa- ja metsätaloustyö
Markkinointi ja mainonta
Matkailu- hotelli- ja ravintolatyö
Myyntityö
Ostotehtävät/hankinta
Pankki- ja vakuutustoiminta
Rakentaminen/LVI/kiinteistöt
Siivous- ja kiinteistöjen kunnossapito
Sosiaalialan työt
Suunnittelu- ja arviointitehtävät
Taloushallinto
Teollisuus- ja tuotantotyö
Terveydenhoito- ja kuntoutustyö
Turvallisuus- ja vartiointitehtävät
Tutkimus- ja kehitystehtävät
Viestintä ja media
Ympäristö ja kemia
Yrittäjyys
Muut tehtävät

Sähkö- automaatiosuunnittelija

Työn alkamisajankohta: Sopimuksen mukaan

Hakuaika päättyy: 13.10.

Työpaikan sijainti: Helsinki

Työnantaja: Academic Work

Oletko sähkö- tai automaatioinsinöörin alku, joka haluaa startata uransa alansa johtavassa yrityksessä? Oletko kiinnostunut suunnittelutehtävistä meriteollisuuden parissa nähden kättesi jäljen telakoilla ympäri maailmaa? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme sähkö- ja automaatiosuunnittelijaa Helsingin Vuosaareen. Tässä tehtävässä pääset kehittymään kokeneempien parissa ja saat samalla jalkasi oven väliin monipuoliset uramahdollisuudet tarjoavaan asiakasyritykseemme. Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden haettua tehtävää, joten laita hakemuksesi tulemaan jo tänään!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista sähkö- ja automaatiosuunnittelijaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään laivojen propulsiojärjestelmien modernisaatioprojektien parissa. Toimit sähkö- ja automaatiosuunnittelijana vastaten esimerkiksi jo operoivista laivoista ja jäänmurtajista. Vastaat niin kontrollisysteemien kuin käyttöliittymien suunnittelusta. Työnkuvaasi kuuluvat myös testaus ja käyttöönotot telakoilla sekä projektidokumentointi- ja raportointi. Saat mahdollisuuden toimia projekteissa, jotka ovat keskimäärin noin vuoden mittaisia ja arvoltaan 100 000 - miljoona euroa. Tässä tehtävässä pääset myös matkustamaan ympäri maailmaa käyttöönottovaiheessa.

Työtehtäviisi kuuluu:

-laivojen propulsiojärjestelmien sähkö- ja automaatiosuunnittelu (kontrollisysteemit ja käyttöliittymät)
-testaus ja käyttöönotot telakoilla ympäri maailman
-projektidokumentointi- ja raportointi

Tämä tehtävä on loistava mahdollisuus uransa alkuvaiheessa olevalle insinöörin alulle päästä kartuttamaan osaamistaan kokeneempien opastuksella. Asiakasyrityksemme on johtavia sähkö- ja automaatioteollisuuden toimijoita ja tarjoaa mielenkiintoisia uramahdollisuuksia meriteollisuuden saralla!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimämme henkilö on vastavalmistunut tai valmistumassa oleva sähkö- tai automaatiotekniikan korkeakouluopiskelija (AMK/DI). Sinulla on hyvät perustaidot sähkösuunnittelusta sekä PLC-ohjelmoinnista. Ideaalihakijallamme on kokemusta teollisuusympäristöstä ja/tai asennuksista esimerkiksi kesätöiden tai harjoitteluiden kautta. Sinulla on hyvä käsitys suunnittelutyökaluista ja omaat hyvät MS Office-taidot. Olet oma-aloitteinen tekijä, jolla ei mene sormi suuhun ongelmien edessä sekä tulet hyvin toimeen tiimissä. Omaat myös suunnittelussa vaadittavan loogisen ja systemaattisen ajattelutavan. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

-sähkö- tai automaatiotekniikan korkeakoulutausta
-hyvät perustaidot sähkösuunnittelusta ja PLC-ohjelmoinnista
-kokemusta teollisuusympäristöstä/asennuksista esim. kesätöiden kautta
-hyvä käsitys suunnittelutyökaluista
-hyvät MC Office-taidot
-oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen työote
-looginen ja systemaattinen ajattelutapa
-sujuva suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta meriteollisuuden parista tai tuntemusta laivojen propulsiojärjestelmistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan

Työmäärä: kokoaika

Kesto: 12kk, tavoitteena rekrytoitua asiakasyritykseen

Paikka: Vuosaari, Helsinki Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 11.09.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Asiakasyrityksemme on sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.

Kontaktitiedot

+358 106 80 56 03

Työn luonne

  • Muu työsuhde (yli 12kk)

Ala, jonka opiskelijoille tehtävä on suunnattu

  • Informaatioteknologia
  • Tekniikka, liikenne ja logistiikka

Avoimen työpaikan / opinnäytetyön tehtäväalue

  • ICT/tietoliikenne
  • Suunnittelu- ja arviointitehtävät
  • Teollisuus- ja tuotantotyö

Oppilaitos, jonka opiskelijoille tehtävä on suunnattu

  • Jyväskylän yliopisto
  • Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Hakulistaukseen