OSUMIA.FI PALVELU SULKEUTUU VUODEN 2017 LOPUSSA

JAMKin, Jyväskylän yliopiston ja HUMAKin opiskelijoille suunnattu Osumia.fi -rekrytointipalvelu ja sen englanninkielinen vastine PointPotential.fi suljetaan vuoden 2017 lopussa (15.12.) Kuusi vuotta ansiokkaasti toimineeseen rekrytointipalveluun on pääasiassa ilmoitettu Keski-Suomen korkeakoulujen opiskelijoille soveltuvia työ- ja harjoittelupaikkoja. Opiskelijoiden rekrytointi on nyttemmin muuttanut muotoaan ja hajautunut mm. some-kanaviin. Sulkemispäätöksen taustalla ovat myös tekniset, ylläpidolliset, toiminnalliset ja taloudelliset seikat. Työ- ja harjoittelupaikkoja tarjoaville yrityksille oppilaitosten sivuilta löytyvät online lomakkeet ilmoitusten jättämistä varten.

Sulje
Kieli / Language: FI | EN Tekstin koko: A A A sivukartta Tilaa uutiskirje
Osumia.fi

Tälle sivulle on koottu joukko urasi suunnittelua tukevia verkkopalveluita ja sisältöjä. Omaehtoisen urasuunnittelun lisäksi henkilökohtaista uraohjausta antavat oppilaitoksesi HOPS-ohjaajat, Tutor-opettajat ja uraohjaajat. Näiden lisäksi voit hyödyntää myös TE-toimiston opinto- ja uraneuvontapalveluita.

 

Uraohjaus.net

Oman osaamisen ja tavoitteiden arviointipalvelu

www.uraohjaus.net

 

Työelämään 

Tervetuloa Työelämään -verkkosivusto kertoo työelämän keskeiset pelisäännöt sekä työntekijän velvollisuudet ja oikeudet tiiviissä paketissa.

www.tyoelamaan.fi

 

Protomo

Protomo on monialainen ja yhteisöllinen innovaatio- ja yrittäjäympäristö, joka tarjoaa yrittäjäurasta kiinnostuneille osaajille maksuttomat fasiliteetit, täydentävää osaamista, yhteisön tuen ja asiantuntijoiden sparrausta uusien tuotteiden ja palvelujen markkinoille viemisen tueksi. Tule mukaan joko maanantain aamukahveille tai milloin tahansa keskustelemaan omista uramahdollisuuksistasi meillä syntyvissä start-up yrityksissä.

www.protomo.fi

 

Ammattinetti

Kuvaukset yli viidestäkymmenestä ammattialasta ja sadoista ammateista

www.ammattinetti.fi

 

Työmarkkina-avain

Kuinka pitkä on koeaika, miten palkka määräytyy, mistä apua työpaikan pulmatilanteisiin?

www.tyomarkkina-avain.fi

 

Sijoittumistietoja

Töissä.fi

Kota-online (yliopistot)

Opala (ammattikorkeakoulut)

 

Ammattibarometrit 

Ammattibarometri.fi

 

Työllisyyskatsaukset

Keski-Suomen työllisyyskatsaukset

 

Koulutus ja työvoiman kysyntä 2020

Tulevaisuuden työpaikat ja sijoittuminen

 

Oivallus -hanke 

Oivallus-hankkeen raportissa syvennytään elinkeinoelämän muuttuviin osaamistarpeisiin. 

Väliraportti 2

Loppuraportti

 

Palvelut 2020

Osaaminen kansainvälisessä palveluyhteiskunnassa

 

 

 

 

 

 

 

TE-toimiston asiantuntijat opastavat työnhaussa, tarjoavat työmahdollisuuksia ja auttavat henkilökohtaisten suunnitelmien laadinnassa.

Keski-Suomen TE-toimisto

 

www.tyoelamaan.fi